Lisätarvikkeet
GrowCampin kehittämä käytännöllinen kokonaisuus
Taimitarjottimet

GrowCampin taimitarjottimilla voi kasvattaa monenlaisia kasveja erilaisissa ruukuissa.

Itsekantavat taimitarjottimet voidaan asettaa lavan reunaan tai ylemmäs tukiputkien varaan lisähyllyksi. Tarjottimet ovat noin 40 cm leveitä ja kestävät 10 kg:n painon.

Taimitarjottimissa on syvät urat, joihin vesi kerääntyy. Tarjottimien mukana toimitetaan kastelumatto, joka asetetaan ruukkujen alle. Matto imee veden itseensä ja jakaa sen tarjottimen ruukkuihin. Ruukkujen pohjissa olevista rei’istä kasvien juuret saavat vettä kapillaari-ilmiön avulla silloin kun ne sitä tarvitsevat.

GrowCampin alusta on tehty uusista puhtaista raaka-aineista, jotka takaavat parhaan mahdollisen veden imeytymisen alustaan ja kasvien multaan. Alustaan ei tule sienikasvua eikä se mätäne.

Tarjottimen urat ja kastelumatto voivat säilöä yhteensä 1,5 litraa vettä. Koko tarjottimelle mahtuu 15 litraa vettä. Tarjotin kannattaa kuitenkin täyttää vedellä kokonaan vain hyvin lyhyeksi aikaa tai kun tarjottimella on erittäin suuria kasveja.

Taimet soveltuvat tarjottimille erityisen hyvin. Lämpötilaa voi säädellä kätevästi muovisuojalla, joka on helppo avata ja sulkea.
Samalla kun kasvatat muita kasveja kohopenkissä, voit kasvattaa taimia yhdellä tai kahdella tarjottimella hieman korkeammalla. Näin tarjolla on aina uusia taimia, kun alla olleet kasvit ovat antaneet satonsa.

Kasvukaukalo

GrowCampin kasvukaukalot soveltuvat sekä kasvisten että kukkien kasvattamiseen. Ne sopivat erityisen hyvin salaateille, yrteille, chileille, tomaateille, retiiseille ja muille samantyyppisille kasveille. Kasvukaukalossa ei voi kasvattaa pitkiä juureksia, sillä kaukalo on vain 15 cm syvä.

GrowCampin kasvutelttaan mahtuu jopa kolme kaukaloa. Kaukalot nojaavat penkin reunoihin ja ne on helppo siirtää yhdestä kasvuteltasta toiseen.

Yksi kasvukaukalo on 37 cm leveä ja siihen mahtuu hieman yli 50 litraa multaa.

Kaukalo on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja sen pohjassa on reikä, josta ylimääräinen vesi valuu pois. Kasvukaukaloa täytyy kastella useammin kuin kohopenkkiä.

Erilliset osat

Kaikki GrowCampiin liittyvät osat voi ostaa yksittäin:

Yhteystiedot